TRATTORIA PERRON

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trattoria Perron. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 9:29 Pinta was goed bereid. Ga ik vaker bestellen
6 nov 2022 om 8:15 Top pizza zeker aanrader! Je proeft de kwaliteit en goede smaak balans. Niet te vergelijken met een domino’s of andere fast pizza. Snelle bezorging voor zaterdag avond. Pizza had nog iets warmer gemogen (misschien kleinere/lagere doos).
22 okt 2022 om 19:39 Erg lekker en snel geleverd
29 sep 2022 om 9:00 Ik had zin in bruschetta’s, hier heb ik voor gebeld en we kregen ze erbij! Super service. Ze waren erg lekker! Hopelijk vinden we ze snel terug op ‘t bestelmenu. Bedankt!
22 sep 2022 om 9:29 Lekker pasta, maar wel prijzig
20 sep 2022 om 15:27 Pasta carbonana besteld, super weinig gekregen voor het geld wat ik moest betalen! Echt heeeel weinig. Zit nog steeds niet vol! Smaak was heerlijk!
17 sep 2022 om 6:30 eten was ok, al hoewel de lampsragout was allesbehalve pittig.
14 sep 2022 om 13:02 Good pasta, nice quantity, little expensive for what it is but quality is fair.
2 aug 2022 om 15:57 Voor de eerste keer en erg enthousiast. Pintas leken veredelden pizza..... voor mij geen pizza meer.... whauw
31 jul 2022 om 16:43 We hebben erg lekker gegeten, je proeft echt dat het vers is. Wij bestellen zeker vaker!
29 jul 2022 om 9:53 Prijs / kwaliteit vond ik niet helemaal in verhouding maar t was wel lekker.
28 jul 2022 om 20:48 Altijd goed!!