TRATTORIA PERRON

TRATTORIA PERRON Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trattoria Perron. Meer weten? Ontdek meer

2 aug 2022 om 15:57 Voor de eerste keer en erg enthousiast. Pintas leken veredelden pizza..... voor mij geen pizza meer.... whauw
31 jul 2022 om 16:43 We hebben erg lekker gegeten, je proeft echt dat het vers is. Wij bestellen zeker vaker!
29 jul 2022 om 9:53 Prijs / kwaliteit vond ik niet helemaal in verhouding maar t was wel lekker.
28 jul 2022 om 20:48 Altijd goed!!
21 mei 2022 om 19:48 Warm, lekker. Beetje kaal, wat geraspte kaas los erbij voor dat geld misschien?
11 mei 2022 om 20:47 Weer heerlijk gegeten!!!!
10 mei 2022 om 19:43 Bezorging duurde te lang. Eten koud. Burrata pasta matig. Te duur voor wat je krijgt.
25 apr 2022 om 22:00 Het eten werd keurig op tijd bezorgd dat een zeer enthousiaste bezorgster. Helaas viel het eten erg tegen. Pasta die niet goed gekookt was en het eten was heel erg vet (drijft in de olie).
25 apr 2022 om 14:37 Amazing food and perfect Italiaan taste! Lekker
5 apr 2022 om 19:05 Weer lekker gegeten!!
22 mrt 2022 om 20:02 Het smaakte goed. Maar het was erg weinig eten en daar betaal je dan best veel voor.
17 feb 2022 om 20:01 Weer lekker gegeten, dank u wel!!!